industriële coating metalen coating beton

INDUSTRIËLE COATING: METALEN / beton / ...

Bouwconstructies en technische onderdelen in industriële toepassingen, worden voortdurend blootgesteld aan bijtende producten, corrosie en extreme temperaturen of temperatuurschommelingen. Om uw industriële en bouwcomponenten doeltreffend te beschermen tegen aggresieve invloeden en om een langere levensduur te garanderen, behandelt Solid Coating ze met hoogkwalitatieve coatings van gerenommeerde merken zoals bijvoorbeeld Säkaphen, Derakane en Jotun.

We beschermen al uw industriële coatings tegen zuren, corrosie, slijtage korstvorming en temperatuurschommelingen. We maken ze vloeistof- en gasdicht, met een zeer hoge chemische resistentie. Onze toepassingen gebeuren zowel op metaal - carbon, (roestvrij) staal, koperlegeringen, inox aluminium, ... als op beton.

Achter de sterke oplossingen van Solid Coating schuilt een al even sterke expertise. Onze knowhow van materialen, technieken en procedures stelt ons in staat om u steevast de beste coating te bieden voor uw specifieke toepassing en omgeving. We vertrekken van minitieus onderzoek om de beste procedure te kiezen, in lijn met de industriële eisen. Dankzij onze vakbekwaamheid en ervaring op de industriële en bouwsites, worden uw werkzaamheden of productieprocessen zo min mogelijk onderbroken. We leven vanzelfsprekend alle kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na. En we garanderen ook een goed geoliede uitvoering en opvolging.

Nog vragen? Een vrijblijvende afspraak maken? Solid Coating staat tot uw dienst!